Càpsules de Pau s’inicia com un projecte conjunt de Contrast i l’ICIP que vol mostrar la diversitat de visions i expectatives que es projecten sobre la paraula “Pau” tot expressant-ne infinits matisos que es complementen entre si configurant una idea de pau completa i desitjable.

Si vols rebre més informació o col·laborar en el projecte
posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça:

icip@gencat.cat SALA DE PREMSA
Càpsula #101

Aisha Altubuly

Líbia

Entrevista amb l'Aisha Altubuly, de "Together We Build It", a non-profit organisation that was founded and launched in 2011 to support a peaceful democratic transition in Libya.

La caiguda de Muammar Gaddafi a Líbia el 2011 no va obrir un període pròsper al país nord-africà. De fet, la violència i la inseguretat s'han estès arreu sis anys després. Les rivalitats polítiques han deixat un país dividit i en crisi permanent. En aquest context, l'organització Together We Buid treballa per a la transició democràtica a Líbia des de 2011 potenciant la participació de la població jove i de les dones en la presa de decisions. L'activista Aisha Altubuly, estudiant de ciències polítiques, és una de les representants de l'associació.

Entitats participants